Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Farmaceutisch R&D Technician (HPLC / GMP Science at Work Staffing BV 10-08-2023

Redactie Zeewoldenieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Zeewolde beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Farmaceutisch R&D Technician (HPLC / GMP

Wil je graag aan de slag als Farmaceutisch R&D Technician (HPLC / GMP in Amsterdam? Bekijk dan snel deze vacature.

Science at Work Staffing BV is op zoek naar een Farmaceutisch R&D Technician (HPLC / GMP. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 2300 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Farmaceutisch R&D Technician (HPLC / GMP te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Voor deze functie op de Research & Development (R&D) afdeling van een toonaangevend laboratorium in de medicijnen industrie zijn wij op zoek naar een laboratoriummedewerker met het volgende profiel:

 • Afgeronde HLO of MSc opleiding in de richting van chemie, analytische chemie, life sciences, farmacie, farmaceutische wetenschappen, biochemie of soortgelijk
 • Ervaring met methodeontwikkeling is een must
 • (Stage-)ervaring met analytische technieken, waaronder HPLC, GC en spectrofotometrie
 • (Stage-)ervaring met werken onder GMP omstandigheden is zeer gewenst!
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels: goede spreek- én schrijfvaardigheid
 • In het bezit zijn van een auto is een pre


Arbeidsvoorwaarden
 • Uitzicht op een vaste aanstelling
 • Fulltime dienstverband
 • Salaris vanaf €2400 bruto per maand o.b.v. fulltime
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden

Over Science@Work
Bij Science@Work komen mensen en wetenschap samen. Onze Talent Acquisition Experts zijn allen een gesprekpartner op niveau met een afgeronde laboratorium en science opleiding. Wij brengen talent en werkgevers samen voor vaste – en tijdelijke banen in geheel Nederland.
Als gespecialiseerde divisie van de internationale recruitment groep Pauwels Consulting, met 1500 professionals in dienst, 20 kantoren in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland, hebben wij een groot bereik en nog grotere branche kennis.
Science@Work staat gelijk aan kwaliteit en kennis. Waarin Science@Work zich verder onderscheidt zijn de nieuwste recruitment technologieën, bevlogen recruiters en aandacht voor mens en milieu. Zo werken wij sneller, efficiënter én groener.

Science@Work werkt voor MLO, HLO en WO professionals in de life sciences, farmacie, voedingsmiddelen, biotechnologie en (petro)chemie in geheel Nederland. Wij bieden vaste en tijdelijke laboratorium en science banen binnen de microbiologie, chemie, analytische chemie, biochemie, sales, quality assurance, medical devices en biomedische laboratorium technologie.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Technician Qc

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Farmacie

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

2300 – 2500 euro

Solliciteren op de functie van Farmaceutisch R&D Technician (HPLC / GMP

Klinkt deze vacature als Farmaceutisch R&D Technician (HPLC / GMP voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 09-10-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Science at Work Staffing BV. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres ward.ellenbroek@scienceatwork.nl en telefoonnummer 31203032120. De website van Unknown is http://www.scienceatwork.nl. Je kan je voor deze vacature als Farmaceutisch R&D Technician (HPLC / GMP tot Ward Ellenbroek.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Zeewolde komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Zeewolde, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

 1. Vacatures Zeewolde
 2. Farmaceutisch R&D Technician (HPLC / GMP Science at Work Staffing BV 10-08-2023

Bekijk nog meer vacatures