Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Analytisch QC Technician (GMP / Farmacie) Science at Work Staffing BV 02-08-2023

Redactie Zeewoldenieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Zeewolde beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Analytisch QC Technician (GMP / Farmacie)

Wil je graag aan de slag als Analytisch QC Technician (GMP / Farmacie) in Amsterdam? Bekijk dan snel deze vacature.

Science at Work Staffing BV is op zoek naar een Analytisch QC Technician (GMP / Farmacie). Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 2100 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Analytisch QC Technician (GMP / Farmacie) te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Voor deze uitdagende functie op het chemisch laboratorium zijn we op zoek naar een kandidaat met de volgende achtergrond:

 • Afgeronde HLO of MSc opleiding in de richting van chemie, analytische chemie of soortgelijk
 • (Stage-)ervaring met analytische technieken, waaronder HPLC, GC en spectrofotometrie.
 • Bij voorkeur heb je ervaring met MS 
 • (Stage-)ervaring met GMP is ook een grote pré
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels, in woord en geschrift
 • In het bezit van een auto is een pré 


Arbeidsvoorwaarden
 • Uitzicht op een vaste aanstelling
 • Fulltime dienstverband 
 • Salaris vanaf €2400 bruto p/m o.b.v. fulltime
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden

Over Science@Work

Bij Science@Work komen mensen en wetenschap samen. Onze Talent Aqcuisition Experts zijn allen een gesprekpartner op niveau met een afgeronde laboratorium en science opleiding. Wij brengen talent en werkgevers samen voor vaste – en tijdelijke banen in geheel Nederland.
Als gespecialiseerde divisie van de internationale  recruitment groep Pauwels Consulting, met 20 kantoren in de Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland, hebben wij een groot bereik en nog grotere branche kennis.
Science@Work staat gelijk aan kwaliteit en kennis. Waarin Science@Work zich verder onderscheidt zijn de nieuwste recruitment technologieën, bevlogen recruiters en aandacht voor mens en milieu. Zo werken wij sneller, efficiënter én groener.

Science@Work werkt voor MLO, HLO en WO professionals in de life sciences, farmacie, voedingsmiddelen, biotechnologie en (petro)chemie in geheel Nederland. Wij bieden vaste en tijdelijke laboratorium en science banen binnen de microbiologie, chemie, analytische chemie, biochemie, sales, quality assurance, medical devices en biomedische laboratorium technologie.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Technician Qc

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Farmacie

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

2100 – 3000 euro

Solliciteren op de functie van Analytisch QC Technician (GMP / Farmacie)

Klinkt deze vacature als Analytisch QC Technician (GMP / Farmacie) voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 01-10-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Science at Work Staffing BV. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres ward.ellenbroek@scienceatwork.nl en telefoonnummer 31203032120. De website van Unknown is http://www.scienceatwork.nl. Je kan je voor deze vacature als Analytisch QC Technician (GMP / Farmacie) tot Ward Ellenbroek.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Zeewolde komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Zeewolde, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

 1. Vacatures Zeewolde
 2. Analytisch QC Technician (GMP / Farmacie) Science at Work Staffing BV 02-08-2023

Bekijk nog meer vacatures