Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Productontwikkelaar voedingssupplementen Checkmark Labrecruitment 01-08-2023

Redactie Zeewoldenieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Zeewolde beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Productontwikkelaar voedingssupplementen

Wil je graag aan de slag als Productontwikkelaar voedingssupplementen in Gouda? Bekijk dan snel deze vacature.

Checkmark Labrecruitment is op zoek naar een Productontwikkelaar voedingssupplementen. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 1 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Productontwikkelaar voedingssupplementen te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Voor de functie Productontwikkelaar Voedingssupplementen zijn we op zoek naar enthousiaste en creatieve HBO kandidaat afgestudeerd in de richting food, farma of vergelijkbare studie (Levensmiddelentechnologie, Chemische Technologie). Verder herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Minimaal 2 jaar R&D ervaring binnen een productie- en/of foodomgeving is een pre, maar starters worden ook uitgenodigd om te reageren
  • Je bent creatief, assertief, analytisch, zelfstandig, overtuigend, creatief, commercieel bewust, enthousiaste teamspeler en flexibel
  • Goed in staat om deel te nemen aan multidisciplinaire projecten en teams
  • Goede schriftelijke en mondelinge kennis van de Nederlandse en Engelse taal

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Chemisch Ingenieurs

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Chemie/Petrochemie

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

1 – 2 euro

Solliciteren op de functie van Productontwikkelaar voedingssupplementen

Klinkt deze vacature als Productontwikkelaar voedingssupplementen voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 29-09-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Checkmark Labrecruitment. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres iris@checkmark.nl en telefoonnummer 088 00 211 24. De website van Unknown is http://www.checkmark.nl. Je kan je voor deze vacature als Productontwikkelaar voedingssupplementen tot Iris de Ligt.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Zeewolde komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Zeewolde, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Zeewolde
  2. Productontwikkelaar voedingssupplementen Checkmark Labrecruitment 01-08-2023

Bekijk nog meer vacatures