Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Zelfstandig werkend kok de Eemhof Randstad 31-08-2023

Redactie Zeewoldenieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Zeewolde beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Zelfstandig werkend kok de Eemhof

Wil je graag aan de slag als Zelfstandig werkend kok de Eemhof in Amsterdam? Bekijk dan snel deze vacature.

Randstad is op zoek naar een Zelfstandig werkend kok de Eemhof. Het betreft een voor minimaal 36 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Zelfstandig werkend kok de Eemhof te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.


Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Zelfstandig Werkend Kok

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Horeca

Contract uren

36 – 36 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Zelfstandig werkend kok de Eemhof

Klinkt deze vacature als Zelfstandig werkend kok de Eemhof voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 30-10-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Randstad. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres werkenbijalbroncenterparcs@nl.randstad.com en telefoonnummer 026 3539007. De website van Unknown is http://www.randstad.nl. Je kan je voor deze vacature als Zelfstandig werkend kok de Eemhof tot Kathleen , Maaike & Romy.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Zeewolde komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Zeewolde, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Zeewolde
  2. Zelfstandig werkend kok de Eemhof Randstad 31-08-2023

Bekijk nog meer vacatures