Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vrijdagstraat 26 1335 LS Almere te koop

Redactie Zeewoldenieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Zeewolde en de omgeving van Zeewolde. Zoek de ideale woning in Zeewolde.

Meer informatie over Vrijdagstraat 26 1335 LS Almere 

De woning aan de Vrijdagstraat 26 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 465.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 126 m² en staat op een perceel van 240 m². Met 4 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.
Opzoek naar 3 slaapkamers en een ruime achtertuin? Kom snel kijken!

De advertentie van de woning aan de Vrijdagstraat 26 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Zeewolde en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Vrijdagstraat 26

Postcode en woonplaats

1335 LS Almere

Woonoppervlakte

126 m²

Perceeloppervlakte

240 m²

Aantal kamers

4

Vraagprijs

€ 465.000 k.k.

Interesse in Vrijdagstraat 26 1335 LS Almere

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor Woonaccent Makelaars Almere NVM. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Vrijdagstraat 26.

Ben je op zoek naar een makelaar in Zeewolde, bekijk dan zeker even deze makelaars in Zeewolde.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Woonplaats te koop
  2. Vrijdagstraat 26 1335 LS Almere

Bekijk andere koopwoningen in en rondom Zeewolde