Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Verkoper Binnendienst Covebo Uitzendgroep 11-09-2023

Redactie Zeewoldenieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Zeewolde beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Verkoper Binnendienst

Wil je graag aan de slag als Verkoper Binnendienst in Zeewolde? Bekijk dan snel deze vacature.

Covebo Uitzendgroep is op zoek naar een Verkoper Binnendienst. Het betreft een voor minimaal 36 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Verkoper Binnendienst te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Om succesvol te zijn in de rol van Commercieel Medewerker Binnendienst, wordt verwacht dat je een HBO werk- en denkniveau hebt, enkele jaren aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie en uitstekende vaardigheden in het gebruik van CRM-systemen, bij voorkeur Exact. Je moet in staat zijn om zelfstandig en nauwkeurig te werken, en tegelijkertijd beschikken over een sterk gevoel voor teamwork.

Verder beschik jij over:

  • Cijfermatig inzicht en ben je secuur en nauwkeurig;
  • Goede commerciële en communicatieve vaardigheden;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré;
  • Klantgerichte en flexibele instelling;
  • Creatief en probleemoplossend vermogen.


Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een interessante en uitdagende positie met veel mogelijkheden voor persoonlijke groei. Daarnaast ontvang je aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling en een dertiende maand. Dit alles binnen een groeiend en prettig bedrijf dat veel waarde hecht aan het welzijn van haar medewerkers, hun vitaliteit en het organiseren van leuke activiteiten buiten werktijd. Je zult werken in een prachtig gebouw met een positieve werksfeer, het is belangrijk om te vermelden dat je direct in dienst treedt bij de opdrachtgever.

Wat kun je verder verwachten?:

  • Een stabiele werkweek van 40 uur (32 uur is bespreekbaar);
  • Een bruto maandsalaris tussen de €2.500,- en €3.500,- afhankelijk van kennis en ervaring;
  • Jouw reiskosten worden vergoed.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Verkoper Binnendienst

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Industrie

Contract uren

36 – 40 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Verkoper Binnendienst

Klinkt deze vacature als Verkoper Binnendienst voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 9-11-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Covebo Uitzendgroep. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres j.elzinga@covebo.nl en telefoonnummer 06 46515559. De website van Unknown is http://www.covebo.nl/vacatures. Je kan je voor deze vacature als Verkoper Binnendienst tot Jennifer Elzinga.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Zeewolde komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Zeewolde, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Zeewolde
  2. Verkoper Binnendienst Covebo Uitzendgroep 11-09-2023

Bekijk nog meer vacatures