Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Technician Microbiologie (voedingsmiddelen, MLO/HLO) Science at Work Staffing BV 15-04-2024

Redactie Zeewoldenieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Zeewolde beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Technician Microbiologie (voedingsmiddelen, MLO/HLO)

Wil je graag aan de slag als Technician Microbiologie (voedingsmiddelen, MLO/HLO) in AMSTERDAM? Bekijk dan snel deze vacature.

Science at Work Staffing BV is op zoek naar een Technician Microbiologie (voedingsmiddelen, MLO/HLO). Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 2300 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Technician Microbiologie (voedingsmiddelen, MLO/HLO) te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Technician Qc

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Starter

Branche

Chemie/Petrochemie

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

2300 – 2700 euro

Solliciteren op de functie van Technician Microbiologie (voedingsmiddelen, MLO/HLO)

Klinkt deze vacature als Technician Microbiologie (voedingsmiddelen, MLO/HLO) voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 14-6-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Science at Work Staffing BV. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres ward.ellenbroek@scienceatwork.nl en telefoonnummer 31203032120. De website van Unknown is http://www.scienceatwork.nl. Je kan je voor deze vacature als Technician Microbiologie (voedingsmiddelen, MLO/HLO) tot Ward Ellenbroek Ward Ellenbroek.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Zeewolde komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Zeewolde, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures zeewolde
  2. Technician Microbiologie (voedingsmiddelen, MLO/HLO) Science at Work Staffing BV 15-04-2024

Bekijk nog meer vacatures