Stadsdennenweg 19 3841 GD Harderwijk te koop

Redactie Zeewoldenieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Zeewolde en de omgeving van Zeewolde. Zoek de ideale woning in Zeewolde.

Meer informatie over Stadsdennenweg 19 3841 GD Harderwijk 

De woning aan de Stadsdennenweg 19 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 965.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 181 m² en staat op een perceel van 398 m². Met 7 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.
Schitterende vrijstaande woning met 5 slaapkamers en energielabel A.

De advertentie van de woning aan de Stadsdennenweg 19 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Zeewolde en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Stadsdennenweg 19

Postcode en woonplaats

3841 GD Harderwijk

Woonoppervlakte

181 m²

Perceeloppervlakte

398 m²

Aantal kamers

7

Vraagprijs

€ 965.000 k.k.

Interesse in Stadsdennenweg 19 3841 GD Harderwijk

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor Van der Hoek Makelaardij b.v.. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Stadsdennenweg 19.

Ben je op zoek naar een makelaar in Zeewolde, bekijk dan zeker even deze makelaars in Zeewolde.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Woonplaats te koop
  2. Stadsdennenweg 19 3841 GD Harderwijk