Search
Close this search box.

Sonnevancklaan 10 3847 LW Harderwijk te koop

Redactie Zeewoldenieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Zeewolde en de omgeving van Zeewolde. Zoek de ideale woning in Zeewolde.

Meer informatie over Sonnevancklaan 10 3847 LW Harderwijk 

De woning aan de Sonnevancklaan 10 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 1.250.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 305 m² en staat op een perceel van 1.693 m². Met 9 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.
Stijlvol en luxueus wonen aan de rand van het bos op 1.693m² grond

De advertentie van de woning aan de Sonnevancklaan 10 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Zeewolde en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Sonnevancklaan 10

Postcode en woonplaats

3847 LW Harderwijk

Woonoppervlakte

305 m²

Perceeloppervlakte

1.693 m²

Aantal kamers

9

Vraagprijs

€ 1.250.000 k.k.

Interesse in Sonnevancklaan 10 3847 LW Harderwijk

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor Drieklomp Makelaars & Rentmeesters Nunspeet. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Sonnevancklaan 10.

Ben je op zoek naar een makelaar in Zeewolde, bekijk dan zeker even deze makelaars in Zeewolde.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Woonplaats te koop
  2. Sonnevancklaan 10 3847 LW Harderwijk