Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Schadebehandelaar Randstad 20-10-2023

Redactie Zeewoldenieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Zeewolde beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Schadebehandelaar

Wil je graag aan de slag als Schadebehandelaar in Amsterdam? Bekijk dan snel deze vacature.

Randstad is op zoek naar een Schadebehandelaar. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Schadebehandelaar te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.


Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Schadebehandelaar

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Verzekeringen/Assurantiën

Contract uren

32 – 32 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Schadebehandelaar

Klinkt deze vacature als Schadebehandelaar voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 18-12-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Randstad. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres amber.scheringa@nl.randstad.com en telefoonnummer 06-57417560. De website van Unknown is http://www.randstad.nl. Je kan je voor deze vacature als Schadebehandelaar tot Amber Scheringa.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Zeewolde komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Zeewolde, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Zeewolde
  2. Schadebehandelaar Randstad 20-10-2023

Bekijk nog meer vacatures