Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Restaurantmedewerker - Medewerker Restaurant en Catering Ziekenhuis Ziekenhuis St Jansdal 22-09-2023

Redactie Zeewoldenieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Zeewolde beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Restaurantmedewerker - Medewerker Restaurant en Catering Ziekenhuis

Wil je graag aan de slag als Restaurantmedewerker - Medewerker Restaurant en Catering Ziekenhuis in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Ziekenhuis St Jansdal is op zoek naar een Restaurantmedewerker - Medewerker Restaurant en Catering Ziekenhuis. Het betreft een voor minimaal 14 uur met een minimaal salaris van 1707 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Restaurantmedewerker - Medewerker Restaurant en Catering Ziekenhuis te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Catering Medewerker B

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

VMBO/MAVO

Ervaring

Ervaren

Branche

Gezondheidszorg/Welzijn

Contract uren

14 – 18 uur

Salaris

1707 – 2682 euro

Solliciteren op de functie van Restaurantmedewerker - Medewerker Restaurant en Catering Ziekenhuis

Klinkt deze vacature als Restaurantmedewerker - Medewerker Restaurant en Catering Ziekenhuis voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 21-11-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Ziekenhuis St Jansdal. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Restaurantmedewerker - Medewerker Restaurant en Catering Ziekenhuis tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Zeewolde komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Zeewolde, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Zeewolde
  2. Restaurantmedewerker – Medewerker Restaurant en Catering Ziekenhuis Ziekenhuis St Jansdal 22-09-2023

Bekijk nog meer vacatures