Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Psychologisch Specialist/ Klinisch Psycholoog K&J 6-18 GGz Centraal 21-10-2023

Redactie Zeewoldenieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Zeewolde beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Psychologisch Specialist/ Klinisch Psycholoog K&J 6-18

Wil je graag aan de slag als Psychologisch Specialist/ Klinisch Psycholoog K&J 6-18 in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

GGz Centraal is op zoek naar een Psychologisch Specialist/ Klinisch Psycholoog K&J 6-18. Het betreft een voor minimaal 24 uur met een minimaal salaris van 5343 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Psychologisch Specialist/ Klinisch Psycholoog K&J 6-18 te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Klinisch Neuropsycholoog

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

WO

Ervaring

Ervaren

Branche

Gezondheidszorg/Welzijn

Contract uren

24 – 32 uur

Salaris

5343 – 8428 euro

Solliciteren op de functie van Psychologisch Specialist/ Klinisch Psycholoog K&J 6-18

Klinkt deze vacature als Psychologisch Specialist/ Klinisch Psycholoog K&J 6-18 voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 20-12-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot GGz Centraal. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Psychologisch Specialist/ Klinisch Psycholoog K&J 6-18 tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Zeewolde komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Zeewolde, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Zeewolde
  2. Psychologisch Specialist/ Klinisch Psycholoog K&J 6-18 GGz Centraal 21-10-2023

Bekijk nog meer vacatures