Search
Close this search box.

Prinses Julianastraat 9 3751 CN Bunschoten-Spakenburg te koop

Redactie Zeewoldenieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Zeewolde en de omgeving van Zeewolde. Zoek de ideale woning in Zeewolde.

Meer informatie over Prinses Julianastraat 9 3751 CN Bunschoten-Spakenburg 

De woning aan de Prinses Julianastraat 9 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 650.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 156 m² en staat op een perceel van 227 m². Met 7 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.
Charme en comfort komen samen in deze gerenoveerde jaren 30 woning!

De advertentie van de woning aan de Prinses Julianastraat 9 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Zeewolde en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Prinses Julianastraat 9

Postcode en woonplaats

3751 CN Bunschoten-Spakenburg

Woonoppervlakte

156 m²

Perceeloppervlakte

227 m²

Aantal kamers

7

Vraagprijs

€ 650.000 k.k.

Interesse in Prinses Julianastraat 9 3751 CN Bunschoten-Spakenburg

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor Meerwaerde Makelaars en Financieel adviseurs. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Prinses Julianastraat 9.

Ben je op zoek naar een makelaar in Zeewolde, bekijk dan zeker even deze makelaars in Zeewolde.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Woonplaats te koop
  2. Prinses Julianastraat 9 3751 CN Bunschoten-Spakenburg