Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Medewerker/Vervangend Leidinggevende Schoonmaak Centrale Gebouwen Mazars 11-11-2023

Redactie Zeewoldenieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Zeewolde beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Medewerker/Vervangend Leidinggevende Schoonmaak Centrale Gebouwen

Wil je graag aan de slag als Medewerker/Vervangend Leidinggevende Schoonmaak Centrale Gebouwen in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Mazars is op zoek naar een Medewerker/Vervangend Leidinggevende Schoonmaak Centrale Gebouwen. Het betreft een voor minimaal 1 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Medewerker/Vervangend Leidinggevende Schoonmaak Centrale Gebouwen te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Room Attendant

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

VMBO/MAVO

Ervaring

Starter

Branche

Banken/Financiële dienstverlening

Contract uren

1 – 40 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Medewerker/Vervangend Leidinggevende Schoonmaak Centrale Gebouwen

Klinkt deze vacature als Medewerker/Vervangend Leidinggevende Schoonmaak Centrale Gebouwen voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 10-01-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Mazars. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Medewerker/Vervangend Leidinggevende Schoonmaak Centrale Gebouwen tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Zeewolde komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Zeewolde, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Zeewolde
  2. Medewerker/Vervangend Leidinggevende Schoonmaak Centrale Gebouwen Mazars 11-11-2023

Bekijk nog meer vacatures