Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Mechanisch monteur in Grondverzetmateriaal Tempo-Team 08-10-2023

Redactie Zeewoldenieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Zeewolde beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Mechanisch monteur in Grondverzetmateriaal

Wil je graag aan de slag als Mechanisch monteur in Grondverzetmateriaal in Amsterdam? Bekijk dan snel deze vacature.

Tempo-Team is op zoek naar een Mechanisch monteur in Grondverzetmateriaal. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Mechanisch monteur in Grondverzetmateriaal te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.


Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Mechanisch Monteur

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Starter

Branche

Overig

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Mechanisch monteur in Grondverzetmateriaal

Klinkt deze vacature als Mechanisch monteur in Grondverzetmateriaal voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 07-12-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Tempo-Team. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres maaknw@owtd.nl en telefoonnummer 06 57 24 22 71. De website van Unknown is http://www.tempo-team.nl. Je kan je voor deze vacature als Mechanisch monteur in Grondverzetmateriaal tot Silke Paap.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Zeewolde komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Zeewolde, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Zeewolde
  2. Mechanisch monteur in Grondverzetmateriaal Tempo-Team 08-10-2023

Bekijk nog meer vacatures