Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Manager zorg Ouderen / EMB 's Heeren Loo via Terra Management Search 16-10-2023

Redactie Zeewoldenieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Zeewolde beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Manager zorg Ouderen / EMB

Wil je graag aan de slag als Manager zorg Ouderen / EMB in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

s Heeren Loo via Terra Management Search is op zoek naar een Manager zorg Ouderen / EMB. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 3586 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Manager zorg Ouderen / EMB te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Functie
Managers zijn binnen de ketenzorg proactief, dragen bij aan verbeterinitiatieven, en versterken de vak- en taakvolwassenheid van het team, waarbij continuïteit en stabiliteit voor de teams cruciaal zijn. Zij zijn integraal verantwoordelijk voor teams en afdelingsresultaten (ook financieel), terwijl gedragsdeskundigen de zorginhoudelijke verantwoordelijkheid dragen. Managers kunnen bijdragen aan diverse projecten en zijn actief in het afstemmen van het zorgaanbod op de marktvraag. De nieuwe manager krijgt initieel de verantwoordelijkheid voor twee woonlocaties en geeft, leiding aan een dagbestedingsafdeling.

Over de procedure
’s Heeren Loo wil deze vacature spoedig invullen. Wanneer je geïnteresseerd bent in de vacature, ontvangt Terra Management Search graag zo spoedig mogelijk jouw motivatiebrief en curriculum vitae via de sollicitatiebutton.

Meer informatie
Meer informatie over de organisatie en de vacature is te lezen in de informatienotitie die via onderstaande button te downloaden is.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Manager Verpleeghuis

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Leidinggevend

Branche

Gezondheidszorg/Welzijn

Contract uren

32 – 36 uur

Salaris

3586 – 5214 euro

Solliciteren op de functie van Manager zorg Ouderen / EMB

Klinkt deze vacature als Manager zorg Ouderen / EMB voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 15-12-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot s Heeren Loo via Terra Management Search. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres terra@terrasearch.nl en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Manager zorg Ouderen / EMB tot Bert Hokken.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Zeewolde komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Zeewolde, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Zeewolde
  2. Manager zorg Ouderen / EMB ’s Heeren Loo via Terra Management Search 16-10-2023

Bekijk nog meer vacatures