Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Managementsecretaresse - Managementsecretaresse Hoofden Zorg Ziekenhuis St Jansdal 18-10-2023

Redactie Zeewoldenieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Zeewolde beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Managementsecretaresse - Managementsecretaresse Hoofden Zorg

Wil je graag aan de slag als Managementsecretaresse - Managementsecretaresse Hoofden Zorg in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Ziekenhuis St Jansdal is op zoek naar een Managementsecretaresse - Managementsecretaresse Hoofden Zorg. Het betreft een voor minimaal 24 uur met een minimaal salaris van 2241 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Managementsecretaresse - Managementsecretaresse Hoofden Zorg te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Managementsecretaresse

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Gezondheidszorg/Welzijn

Contract uren

24 – 24 uur

Salaris

2241 – 3318 euro

Solliciteren op de functie van Managementsecretaresse - Managementsecretaresse Hoofden Zorg

Klinkt deze vacature als Managementsecretaresse - Managementsecretaresse Hoofden Zorg voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 17-12-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Ziekenhuis St Jansdal. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Managementsecretaresse - Managementsecretaresse Hoofden Zorg tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Zeewolde komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Zeewolde, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Zeewolde
  2. Managementsecretaresse – Managementsecretaresse Hoofden Zorg Ziekenhuis St Jansdal 18-10-2023

Bekijk nog meer vacatures