Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature HBO-V ondersteunend aan Verpleegkundig Specialist Maandag 16-05-2024

Redactie Zeewoldenieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Zeewolde beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature HBO-V ondersteunend aan Verpleegkundig Specialist

Wil je graag aan de slag als HBO-V ondersteunend aan Verpleegkundig Specialist in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Maandag is op zoek naar een HBO-V ondersteunend aan Verpleegkundig Specialist. Het betreft een voor minimaal 16 uur met een minimaal salaris van 3618 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als HBO-V ondersteunend aan Verpleegkundig Specialist te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Verpleegkundig Specialist

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Starter

Branche

Gezondheidszorg/Welzijn

Contract uren

16 – 32 uur

Salaris

3618 – 4857 euro

Solliciteren op de functie van HBO-V ondersteunend aan Verpleegkundig Specialist

Klinkt deze vacature als HBO-V ondersteunend aan Verpleegkundig Specialist voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 15-7-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Maandag. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres yoriko.kruyning@maandag.nl en telefoonnummer #ERROR!. De website van Unknown is https://www.maandag.nl. Je kan je voor deze vacature als HBO-V ondersteunend aan Verpleegkundig Specialist tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Zeewolde komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Zeewolde, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures zeewolde
  2. HBO-V ondersteunend aan Verpleegkundig Specialist Maandag 16-05-2024

Bekijk nog meer vacatures