Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Grondwerker Randstad 31-07-2023

Redactie Zeewoldenieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Zeewolde beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Grondwerker

Wil je graag aan de slag als Grondwerker in Amsterdam? Bekijk dan snel deze vacature.

Randstad is op zoek naar een Grondwerker. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Grondwerker te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.


Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Ongeschoolde Arbeiders In De Weg- En Waterbouw

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Bouw/Installatie

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Grondwerker

Klinkt deze vacature als Grondwerker voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 28-09-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Randstad. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres mariska.meulenhoff@nl.randstad.com en telefoonnummer 0800 72637823. De website van Unknown is http://www.randstad.nl. Je kan je voor deze vacature als Grondwerker tot Randstad Nederland.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Zeewolde komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Zeewolde, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Zeewolde
  2. Grondwerker Randstad 31-07-2023

Bekijk nog meer vacatures