Search
Close this search box.

Bekijk de vacature GGD Gezondheidsbevorderaar Jeugdverpleegkundige GGD Flevoland 23-11-2023

Redactie Zeewoldenieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Zeewolde beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature GGD Gezondheidsbevorderaar Jeugdverpleegkundige

Wil je graag aan de slag als GGD Gezondheidsbevorderaar Jeugdverpleegkundige in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

GGD Flevoland is op zoek naar een GGD Gezondheidsbevorderaar Jeugdverpleegkundige. Het betreft een voor minimaal 36 uur met een minimaal salaris van 4537 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als GGD Gezondheidsbevorderaar Jeugdverpleegkundige te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Jeugdverpleegkundige

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Gezondheidszorg/Welzijn

Contract uren

36 – 36 uur

Salaris

4537 – 4537 euro

Solliciteren op de functie van GGD Gezondheidsbevorderaar Jeugdverpleegkundige

Klinkt deze vacature als GGD Gezondheidsbevorderaar Jeugdverpleegkundige voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 22-01-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot GGD Flevoland. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als GGD Gezondheidsbevorderaar Jeugdverpleegkundige tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Zeewolde komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Zeewolde, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Zeewolde
  2. GGD Gezondheidsbevorderaar Jeugdverpleegkundige GGD Flevoland 23-11-2023

Bekijk nog meer vacatures