Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Frontoffice medewerker burgerzaken Tempo-Team 15-09-2023

Redactie Zeewoldenieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Zeewolde beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Frontoffice medewerker burgerzaken

Wil je graag aan de slag als Frontoffice medewerker burgerzaken in Amsterdam? Bekijk dan snel deze vacature.

Tempo-Team is op zoek naar een Frontoffice medewerker burgerzaken. Het betreft een voor minimaal 16 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Frontoffice medewerker burgerzaken te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.


Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Baliemedewerker Burgerzaken

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Starter

Branche

Overig

Contract uren

16 – 16 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Frontoffice medewerker burgerzaken

Klinkt deze vacature als Frontoffice medewerker burgerzaken voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 13-11-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Tempo-Team. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres account.amersfoort@tempo-team.nl en telefoonnummer 033 299 2100. De website van Unknown is http://www.tempo-team.nl. Je kan je voor deze vacature als Frontoffice medewerker burgerzaken tot Romy, Touria en Maaike.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Zeewolde komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Zeewolde, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Zeewolde
  2. Frontoffice medewerker burgerzaken Tempo-Team 15-09-2023

Bekijk nog meer vacatures