Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Data-analist Christelijke Sportvereniging Door Inspanning Nuttig door Ontspanning Aangenaam 21-08-2023

Redactie Zeewoldenieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Zeewolde beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Data-analist

Wil je graag aan de slag als Data-analist in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Christelijke Sportvereniging Door Inspanning Nuttig door Ontspanning Aangenaam is op zoek naar een Data-analist. Het betreft een voor minimaal 1 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Data-analist te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Data Analist

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Sport/Recreatie/Toerisme

Contract uren

1 – 40 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Data-analist

Klinkt deze vacature als Data-analist voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 20-10-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Christelijke Sportvereniging Door Inspanning Nuttig door Ontspanning Aangenaam. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Data-analist tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Zeewolde komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Zeewolde, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Zeewolde
  2. Data-analist Christelijke Sportvereniging Door Inspanning Nuttig door Ontspanning Aangenaam 21-08-2023

Bekijk nog meer vacatures