Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature CNC Draaier/Frezer VNOM 02-05-2024

Redactie Zeewoldenieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Zeewolde beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature CNC Draaier/Frezer

Wil je graag aan de slag als CNC Draaier/Frezer in Utrecht? Bekijk dan snel deze vacature.

VNOM is op zoek naar een CNC Draaier/Frezer. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 2600 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als CNC Draaier/Frezer te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Cnc Draaier

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Techniek

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

2600 – 2600 euro

Solliciteren op de functie van CNC Draaier/Frezer

Klinkt deze vacature als CNC Draaier/Frezer voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 1-7-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot VNOM. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres tim.van.dijk@vnom.nl en telefoonnummer 030-3079262. De website van Unknown is https://www.vnom.nl. Je kan je voor deze vacature als CNC Draaier/Frezer tot De heer T. van Dijk De heer T. van Dijk.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Zeewolde komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Zeewolde, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures zeewolde
  2. CNC Draaier/Frezer VNOM 02-05-2024

Bekijk nog meer vacatures